Pályázatíró webinárium az új Erasmus+ program kisléptékű partnerségek pályázattípusáról a köznevelési, felnőtt tanulási, szakképzési szektorokban

A sikeres pályázás érdekében online pályázatíró szemináriumot szervezünk pályázóinknak a köznevelés, felnőtt tanulás és szakképzés területén.

Időpont: 2021.04.19. 14:00 - kb. 16:00
Helyszín: Zoom

Tervezett program:

  1. Az új Erasmus+ 2021 felhívás tudnivalói, újdonságai, pénzügyi tudnivalók
  2. Célok, prioritások
  3. A Small-Scale Partnerships pályázattípus feltételei
  4. A pályázati űrlap kitöltése

A  programváltozás jogát a szervezők  fenntartják!

Jelentkezési határidő: 2021. április 14. éjfél


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Milyen oktatási szektorra szeretne hatni a projektjével?/Milyen szektorban szeretne pályázni?*


Van-e korábbi tapasztalata Erasmus+ KA2-es stratégiai partnerségi pályázatok írásában, esetleg projektek megvalósításában?*Amennyiben igen, milyen típusú pályázatban?


Milyen projektötlettel szeretne pályázni?*


Vannak-e már partnerek a kapcsolati körében, akikkel együtt gondolkodik?*
Milyen kérdésre szeretne választ kapni a pályázatíró alkalmon?

Egyéb visszajelzés, kérdés:

Az Adatvédelmi Tájékoztatót az online platformon megtartott rendezvényekhez csatlakozó résztvevők személyes adatainak (képmás- és hangfelvétel kapcsán) kezelésére vonatkozóan megismertem és elfogadom.*


Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány az Pályázatíró webinárium az új Erasmus+ program kisléptékű partnerségek pályázattípusáról a köznevelési, felnőtt tanulási, szakképzési szektorokban című online rendezvényről rólam kép- és hangfelvételt készítsen.*Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány az Pályázatíró webinárium az új Erasmus+ program kisléptékű partnerségek pályázattípusáról a köznevelési, felnőtt tanulási, szakképzési szektorokban című online rendezvényről készített kép- és hangfelvételt online felületein közzétegye.*A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2021.03.30.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány