ERASMUS+ Felsőoktatási partnerségi együttműködési pályázatok KA220-HED - pályázati felkészítő webinárium

Pályázati felkészítő webinárium az új ERASMUS+ Program Felsőoktatási partnerségi együttműködési pályázattípusa (KA220-HED) kapcsán.

Időpont: 2021.09.28. 10:00 - kb. 13:00
Helyszín: Zoom

A sikeres pályázás érdekében online pályázati felkészítést szervezünk pályázóinknak a felsőoktatás területén.

Tervezett program:

9:50-10:00 Bejelentkezés
10:00-11:00

Az új Erasmus+ 2021 felhívás tudnivalói, újdonságai - célok, prioritások
A Felsőoktatási partnerségi együttműködési pályázattípus bemutatása
Tudnivalók a szakmai tervezéshez, az űrlap kitöltése

11:00-11:40 Hogyan tervezzünk projektet? Hogyan írjunk megalapozott, erős pályázatot? - jó gyakorlat bemutató
11:40-12:00 Szünet
12:00-12:30 Pénzügyi tervezési tudnivalók
12:30-13:00 Kérdések

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 23. éjfél


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Milyen oktatási szektorra szeretne hatni a projektjével?/Milyen szektorban szeretne pályázni?*


Van-e korábbi tapasztalata Erasmus+ KA2-es stratégiai partnerségi pályázatok írásában, esetleg projektek megvalósításában?*Amennyiben igen, kérjük, hogy részletezze:

Milyen problémát/hiányt észlel a felsőoktatás területén, amellyel kapcsolatban projektet szeretne megvalósítani? Kérjük, írja le a problémát/hiányt és az erre megoldást nyújtó projektötletet.*


Vannak-e már partnerek a kapcsolati körében, akikkel együtt gondolkodik?*
Milyen kérdésre szeretne választ kapni a pályázati információs alkalmon?


Egyéb visszajelzés, kérdés:


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2021.09.06.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány