Pályázati információs nap az ERASMUS+ Program Együttműködési partnerségek (KA220) pályázati lehetőségéről a Szakképzési szektorban - ONLINE

A rendezvény fő célja a 2021-2027-es programszakasz sajátosságainak bemutatása, ismerkedés az Együttműködési partnerségek (Cooperation partnerships) pályázattípus keretrendszerével, a megújult pályázati felülettel, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

Időpont: 2021.09.27. 14:00-16:00
Helyszín: Zoom

A pályázati információs napon való részvételhez ajánlott, hogy a résztvevők ismerjék a 2021-es Erasmus+ útmutató Együttműködési partnerségekre vonatkozó részeit.

Lehetőségük van az új pályázati űrlap (KA220-VET) statikus verziójának letöltésére is.

Tervezett program:

14:00-14:10 Köszöntő – technikai információk 
14:10-14:30 Hangsúlyok az Erasmus+ programban: a 2021. évi felhívás célja, prioritásai
14:30-15:00 Az Együttműködési partnerségek (KA220) pályázati forma feltételrendszere
15:00-15:10 Kérdések és válaszok
15:10-15:45 Intézményi regisztráció és a pályázati űrlap bemutatása
15:45-16:00 Kérdések és válaszok - Záró tudnivalók

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják!

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 23. 12:00


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Van-e korábbi tapasztalata Erasmus+ pályázatok írásában, esetleg projektek megvalósításában?*
Amennyiben igen, milyen típusú pályázatban és milyen szerepkörben (koordinátor vagy partner)?
Milyen témára irányul a projektötlete?*


Vannak-e már partner/partnerek a kapcsolati körében, akikkel együtt gondolkodik?*
Milyen kérdésre szeretne választ kapni az infónapon?*

Egyéb visszajelzés, kérdés:


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2021.09.09.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány