PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS WEBINÁRIUM AZ ERASMUS+ AKKREDITÁCIÓRÓL (KA120) A SZAKKÉPZÉS, KÖZNEVELÉS ÉS FELNŐTT TANULÁS SZEKTORAIBAN

A Tempus Közalapítvány pályázati információs webináriumot szervez az Erasmus+ akkreditációra (KA120) pályázni kívánó szervezetek/intézmények képviselői számára a szakképzés, köznevelés és felnőtt tanulás terén.

Időpont: 2022.09.15. 9:30-13:30
Helyszín: Online, Zoom

2022 őszén harmadik alkalommal lehet pályázni Erasmus+ akkreditációra. Az akkreditációs pályázati forma azt jelenti, hogy az akkreditációt elnyerő pályázó intézmények/szervezetek az akkreditáció elnyerését követő évtől (tehát jelen esetben 2023-tól) minden évben egyszerűsített keretek között pályázhatnak Erasmus+ mobilitási projekt megvalósítására. Mindehhez megalapozott stratégiát kell kidolgozniuk (2-5 évre szóló Erasmus-terv). Az akkreditáció elnyerését célzó pályázat idei beadási határideje: 2022. október 19. déli 12 óra.

A rendezvényen bemutatjuk az akkreditáció legfontosabb tudnivalóit, a pályázati dokumentációt, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokat, kiemelt figyelmet fordítva a stratégiai projektszemlélet és az Erasmus-terv kialakítására. Az élő chat funkciónak köszönhetően pedig azonnal választ kaphatnak kérdéseikre.

A webináriumon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrálók e-mailben fogják megkapni a webináriumhoz való csatlakozás linkjét és útmutatóját.

A regisztráció határideje: 2022. 09. 13.

Az elhangzott előadások anyagát az alábbi hivatkozásokkal érhetik el:
Általános tudnivalók
Stratégiaalkotás és Erasmus terv

Utolsó módosítás: 2022.09.19.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány