Beszélgetés az Európai Szolidaritási Testületről kezdőknek

Az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület (ESC) program ifjúsági területén belül megvalósult nemzetközi tevékenyégeken részt vettek idei találkozóinak első alkalma során az Alumni közösség tagjain kívül érdeklődők is bekapcsolódhatnak a beszélgetésbe. Az alkalom a közösség tagjai mellett olyan fiatalokkal foglalkozó szakembereknek is szól, akiknek az Európai Szolidaritási Testület programmal közvetlen tapasztalatuk nincs, de szívesen tájékozódnának azokról a hazai és nemzetközi tevékenységekről, amelyek elindíthatják őket az ESC projektek felé vezető úton. A hazai műhelymunkák, támogató programok mellett lesz szó a programhoz kapcsolódó nemzetközi tevékenységekről is a korábbi résztvevők élménybeszámolóinak köszönhetően.

Időpont: 2023.03.09. 17:00- 18:30
Helyszín: Online, Zoom

Az Európai Szolidaritási Testületről dióhéjban: szervezetként vagy intézményként önkénteseket vonhattok be a munkátokba a program támogatásával. Emellett magyar fiatalokat segíthettek abban, hogy külföldön önkénteskedjenek vagy hazai projektet valósítsanak meg. További részletek a szolidaritasitestulet.hu oldalon olvashatók.

A rendezvény célja kapcsolódási lehetőségek bemutatása az Európai Szolidaritási Testülethez.

A rendezvény az Alumni közösség tagjainak és további, a pályázati lehetőségeink iránt érdeklődő szakembereknek és szervezeteknek szól. A programra olyan érdeklődőket is várunk, akiknek még nincs tapasztalatuk az Európai Szolidaritási Testület programhoz kapcsolódóan, de szívesen tájékozódnának a lehetőségekről.

Program: véglegesítés alatt

Regisztráció határideje: 2023.március 7., éjfél

Kérdés esetén a tca_ifjusag@tpf.hu email címen fordulhatnak munkatársainkhoz.

Utolsó módosítás: 2023.03.01.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány