Kalandra fel! - Külföldi élmények találkozója

Indulj egy új külföldi kalandra! Erasmus+, DiscoverEU vagy ESC résztvevő voltál, vagy érdekel valamelyik lehetőség? Eseményünkön megoszthatod korábbi izgalmas nemzetközi élményeidet és még több európai uniós lehetőséget ismerhetsz meg!

Időpont: 2023.07.28. 15:00-18:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány (Budapest, VII. kerület, Kéthly Anna tér 1., 6. emelet – Brüsszel terem)

Már tudod, hogy milyen egy ismeretlen város közepén találni magad, ahol körbevesz a színes forgatag, különböző nyelvek és kultúrák? Vagy esetleg még csak most szeretnéd megtapasztalni azt?

Július 28-i rendezvényünkön megtudhatod, hogy milyen lehetőségekkel lehetsz (újra) részese ennek az élménynek! Várunk téged, ha bármelyik igaz rád a következők közül:

  • DiscoverEU utazóként már bejártad Európát;
  • részt vettél Erasmus+ ifjúsági cserén;
  • külföldön tanultál Erasmus+ ösztöndíjjal;
  • ESC önkéntes voltál egy másik országban;
  • vagy csak érdeklődsz a fenti lehetőségek iránt.

Tölts el velünk egy interaktív délutánt, ahol amellett, hogy megoszthatod a saját nemzetközi élményeidet és személyes történeken keresztül más külföldi lehetőségekbe is belekóstolhatsz, akár új barátokat, ismeretségeket is szerezhetsz. 

Program:

  • Köszöntés és ismerkedés
  • Korábbi élmények feldolgozása játékos módon
  • Külföldi élmények megosztása egymással kis csoportokban
  • Zárókör

Felkeltettük érdeklődésed? Akkor regisztrálj most!

*Jó, ha tudod:
A regisztráció határideje július 16. A beérkezett jelentkezésekre július 17-én jelzünk vissza. A regisztráció nem jelent automatikus részvételt, a jelentkezéseket limitált létszámban tudjuk fogadni. Ha várólistára kerülsz, lemondás esetén értesítünk majd.
Kérjük, hogy a regisztrációnál mérlegeld, hogy valóban részt tudsz-e venni a teljes programon! Csoportos, interaktív feladatokkal készülünk, így a visszaigazoláskor előnyt élveznek azok, akik vállalják, hogy az eseményen végig jelen lesznek.

Utolsó módosítás: 2023.07.27.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Köszönjük, hogy regisztráltál eseményünkre!

Július 20-án visszajelzünk a részvételeddel kapcsolatban. Addig is kövesd oldalainkat:

Eurodesk Hungary Instagram
Erasmusplus_hu Instagram

Üdvözlettel:
a szervezők
Tempus Közalapítvány