Pályázati Információs Webinárium az Erasmus+ Akkreditációról (KA120) A Szakképzés, Köznevelés és Felnőtt Tanulás Szektoraiban

A Tempus Közalapítvány pályázati információs webináriumot szervez az Erasmus+ akkreditációra (KA120) pályázni kívánó szervezetek/intézmények képviselői számára a szakképzés, köznevelés és felnőtt tanulás területén.

Időpont: 2023.09.13. 10:00-14:30
Helyszín: Zoom

2023 őszén negyedik alkalommal lehet pályázni Erasmus+ akkreditációra. Az akkreditációs pályázati forma azt jelenti, hogy az akkreditációt elnyerő pályázó intézmények/szervezetek az akkreditáció elnyerését követő évtől (tehát jelen esetben 2024-től) minden évben egyszerűsített keretek között pályázhatnak Erasmus+ mobilitási projekt megvalósítására. Mindehhez megalapozott stratégiát kell kidolgozniuk (Erasmus-terv). Az akkreditáció elnyerését célzó pályázat idei beadási határideje: 2023. október 19. déli 12 óra.

A rendezvényen bemutatjuk az akkreditáció legfontosabb tudnivalóit, a pályázati dokumentációt, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokat, kiemelt figyelmet fordítva a stratégiai projektszemlélet és az Erasmus-terv kialakítására.

A rendezvény előadása elérhető: Bevezető előadás az akkreditációról

A webináriumon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrálók e-mailben fogják megkapni a webináriumhoz való csatlakozás linkjét.

A regisztráció határideje: 2023. 09. 11. 12:00 óra

 

 

Utolsó módosítás: 2023.09.20.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány