Legyél te is mentor!

Szívesen támogatnál olyan külföldi fiatalokat, akik Magyarországon önkénteskednek? Csatlakozz műhelymunkánkhoz!

Időpont: 2024.04.27. - 29.
Helyszín: Budapesti Európai Ifjúsági Központ (1024 Budapest, Zivatar u. 1.)

Kik is a mentorok?

A mentorok az Európai Szolidaritási Testület keretein belül megvalósuló önkéntes projektek kulcsszereplői. Aktív szerepvállalásuk a projektek minőségét erősíti azzal, hogy a részt vevő önkéntes tanulási folyamatát az egész szolgálat alatt figyelemmel követik és támogatják. Ugyanakkor tevékenységükkel személyes támogatást is nyújtanak az önkéntes projektben résztvevő fiatalnak. A mentorok rendszeresen találkoznak az önkéntesekkel, ezek az alkalmak segítik az önkéntest a tanulás és fejlődés útján. A mentorképzésen ennek a folyamatnak lépéseiről és eszközeiről tanulunk.

Ha többet szeretnél tudni az Európai Szolidaritási Testület önkéntes lehetőségeiről, keresd fel honlapunkat, vagy olvasd el az önkéntes projekteket megvalósító szervezeteknek szóló pályázati útmutatót.

Résztvevői kör: várunk mindenkit, aki szívesen vállalna mentori szerepet egy Magyarországon, az Európai Szolidaritási Testület keretei között önkéntes szolgálatot teljesítő 18-30 éves fiatal mellett. A résztvevők közössége hosszabb távon is megmarad, ami a további munka során támogatást jelent maguknak a mentoroknak is. Előzetes mentori tapasztalat nem szükséges!

A részvétel ingyenes.

A műhely egy 3 napos személyes találkozóból, majd az azt követő időszakban egyénenként 1 alkalmas online coachingból áll.

Résztvevők maximális létszáma: 16 fő.

Tapasztalt mentoroknak is szervez a magyar nemzeti iroda műhelymunkát, ahol fejleszthetik tudásukat a mentori tevékenységhez kapcsolódóan, megismerhetik egymás tapasztalatait és feltehetik kérdéseiket a nemzeti iroda felé.
Jelentkezz felhívásunkra!

Facilitátorok: Kármán Erika és Vásárhelyi Kriszta

Jelentkezési határidő: 2024. március 25., hétfő

További kérdés esetén Kiss Andreát keresd: andrea.kiss@tpf.hu

Utolsó módosítás: 2024.03.08.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Köszönjük, hogy jelentkeztél műhelymunkánkra! A kiválasztás eredményéről e-mailt küldünk neked.

Nem szeretnél lemaradni a hasonló események híréről?  Jelentkezz Erasmus+ ifjúság és ESC pályázók Facebook csoportunkba, iratkozz fel Ugródeszka szervezeteknek hírlevelünkre!


Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány