PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – AKKREDITÁLT INTÉZMÉNYEK KÖLTSÉGVETÉS IGÉNYLŐ PÁLYÁZATA (KA121) SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTT TANULÁSI SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez a szakképzési és felnőtt tanulási szektorban Erasmus akkreditációval rendelkező intézmények 2024-ben támogatott mobilitási projektjeinek (KA121) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Időpont: 2024.06.20. 9:00-13:00
Helyszín: Online webinarium

Főbb tématerületek:

Utolsó módosítás: 2024.06.24.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány