Nemzetközi együttműködések tervezése 1. - Az európai dimenzió

Bevezetés az Erasmus+ stratégiai partnerségi pályázatok világába felsőoktatási, köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulási szektorokban dolgozók számára. Indítson nemzetközi együttműködést vagy csatlakozzon egy már alakuló kezdeményezéshez!

Időpont: 2016.10.26.

Műhelymunkára hívjuk azokat, akik számára még ismeretlen az Erasmus+ stratégiai partnerségek pályázattípus, valamint azokat is, akik korábban már pályáztak, de úgy érzik, további szakmai útmutatásra van szükségük.

Időpont és helyszín:

2016. október 26.

BUDAPEST

10.00-16.30

Tempus Közalapítvány
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. 6. emelet, Brüsszel terem

 

Kiket várunk a rendezvényre?

A műhelymunkára meghívtuk azoknak a szervezeteknek a képviselőit, amelyek potenciális pályázói lehetnek a programnak: cégek, vállalkozások, civil szervezetek, közintézmények, ernyőszervezetek képviselőit, mindazokat, akik tevékenységükkel valamilyen módon kapcsolódhatnak az oktatás fejlesztéséhez, megújításához. Fontos, hogy nemzetközi együttműködést nemcsak oktatási/képzési intézmény kezdeményezhet!

A bevezető rendezvény célja

A műhelymunka célja, hogy az érdeklődők képet kapjanak arról, hogy az Erasmus+ stratégiai partnerségek programja milyen együttműködéseket támogat. Azért, hogy a pályázatok jobban illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott Európai Uniós stratégiákhoz, a workshop során értelmezzük a hazai és a nemzetközi oktatáspolitikai célokat, közös gondolkodást kezdeményezünk az intézményi stratégiaalkotásról és ezek összehangolásáról a pályázati szempontokkal, valamint a program prioritásaival.

Kérjük, hogy a rendezvényt megelőzően olvassa el a honlapunkon található általános információkat a pályázattípusról, mivel a workshop során erre a tudásra is építünk: www.erasmusplusz.hu

Program:

10:10 – 11:05
11:05 – 11:50
11:50 – 12:20                      Ebédszünet
12:20 – 13:10                     

13:10 – 13:25                     

Szünet
13:25 – 15:00
15:00 – 15:15 Szünet
15:15 – 15:40
15:50 – 16:15

Kérdések, a rendezvény zárása

 

A rendezvényeken való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével. A rendezvényen maximum 60 főt tudunk fogadni, intézményenként maximum 2 főt. Túljelentkezés esetén fenntartjuk a jogot, hogy nem a jelentkezések sorrendjében fogadjuk el a regisztrációt. Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk.

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseivel az alábbi kollégáinkat keresheti az 1/237-1300-as telefonszámon, vagy e-mailen:

  • Felsőoktatás: Széll Adrienn / adrienn.szell{kukac}tpf.hu
  • Köznevelés: Hlavatý Ildikó / ildiko.hlavaty{kukac}tpf.hu
  • Felnőtt tanulás: Várterész Flóra / flora.varteresz{kukac}tpf.hu
  • Szakképzés:  Bethleni Zsuzsanna / zsuzsanna.bethleni{kukac}tpf.hu

 

Szeretettel várjuk 2016. november 15-én A nemzetközi együttműködések tervezése 2. – A projektterv című rendezvényünkön is, illetve 2017 januárjában, a sorozat zárásaként szervezett pályázatíró szemináriumunkon!
Részletek és regisztráció hamarosan!

 

REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.

Utolsó módosítás: 2016.10.27.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a jelentkezését, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.