Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek - Pályázatíró szeminárium, Miskolc

A pályázattípus célja, hogy a nemzetközi tapasztalatszerzésen keresztül erősítse az európai dimenziót az óvodákban és az iskolákban, illetve hogy 21. századi készségekkel és kompetenciákkal ruházza fel a köznevelési intézményeket.

Időpont: 2018.01.25. 10.30-15.00
Helyszín: Miskolc, Új Nemzedék Miskolci Közösségi Tér 3525 Miskolc, Régiposta u. 4.

A 2018-as pályázati évben a pályázattípus az eddigieknél lényegesen egyszerűbb pályázati feltételeket biztosít. A változtatások célja, hogy minél több iskola és óvoda tudjon csatlakozni az Erasmus+ programhoz. Ezzel párhuzamosan az Iskolai, óvodai partnerségek projektekre az előző évhez képest várhatóan közel 50%-kal magasabb pályázati forrás áll rendelkezésre, ami a legjelentősebb növekedés az Erasmus+ program indulása óta. A pályázatíró szeminárium célja, hogy felkészítse az intézményeket a sikeres pályázásra. A pályázatok beadási határideje: 2018. március 21. déli 12:00.

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel kívánja segíteni a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden résztvevő átfogó képet kapjon az Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2018. évi pályázati dokumentációval, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

A Tempus Közalapítvány munkatársai november folyamán bevezető szemináriumokat tartottak az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípus iránt érdeklődőknek, annak érdekében, hogy a pályázatok jobban illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott Európai Uniós célokhoz és stratégiákhoz. A rendezvények előadásainak anyagát kérjük, ismerjék meg a pályázatíró szeminárium előtt:

 

Program

 

10.30 – 12.30   Pályázat összeállításával és benyújtásával kapcsolatos adminisztratív és pénzügyi tudnivalók

12.30 – 13.00 Szünet

13.00 – 13.30 Pályázat összeállításának tartalmi tanácsai a szakértők szemszögéből

13.30 – 14.00 Pénzügyi tervezést segítő feladat

14.00 - 14.30 Út a sikeres pályázathoz egy nyertes pályázat példáján keresztül (Nagy Noémi Mária, Ombódiné Madai Judit, Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium, "Nation's Puzzle")

14.30 – 15.00 Kérdések, válaszok

 A programváltozás jogát a kezdő és záró időpontok figyelembe vételével fenntartjuk!

A rendezvényen való részvétel feltétele a regisztráció, amelyet a korlátozott részvételi lehetőséget figyelembe véve fogadunk el. Kérjük, hogy legkésőbb 2018. január 23-ig regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével.

Jelentkezése elfogadásáról e-mailben visszajelzést küldünk.

Felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk.

 

Az Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek pályázattípusról további szemináriumokat is tartunk a következő helyszíneken és időpontokban (ide linkelni kellene az adott rendezvények oldalait):

Utolsó módosítás: 2018.02.02.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány