Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek - Pályázatíró szeminárium, Nagykanizsa

A pályázattípus célja, hogy a nemzetközi tapasztalatszerzésen keresztül erősítse az európai dimenziót az óvodákban és az iskolákban, illetve hogy 21. századi készségekkel és kompetenciákkal ruházza fel a köznevelési intézményeket.

Időpont: 2018.01.30. 10.30-15.00
Helyszín: Nagykanizsa, Batthyány Lajos Gimnázium 8800 Nagykanizsa, Rozgonyi u. 23.

A 2018-as pályázati évben a pályázattípus az eddigieknél lényegesen egyszerűbb pályázati feltételeket biztosít. A változtatások célja, hogy minél több iskola és óvoda tudjon csatlakozni az Erasmus+ programhoz. Ezzel párhuzamosan az Iskolai, óvodai partnerségek projektekre az előző évhez képest várhatóan közel 50%-kal magasabb pályázati forrás áll rendelkezésre, ami a legjelentősebb növekedés az Erasmus+ program indulása óta. A pályázatíró szeminárium célja, hogy felkészítse az intézményeket a sikeres pályázásra. A pályázatok beadási határideje: 2018. március 21. déli 12:00.

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel kívánja segíteni a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden résztvevő átfogó képet kapjon az Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2018. évi pályázati dokumentációval, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

A Tempus Közalapítvány munkatársai november folyamán bevezető szemináriumokat tartottak az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípus iránt érdeklődőknek, annak érdekében, hogy a pályázatok jobban illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott Európai Uniós célokhoz és stratégiákhoz. A rendezvények előadásainak anyagát kérjük, ismerjék meg a pályázatíró szeminárium előtt:

 

Program

10.30-12.00 Szakmai és pénzügyi tudnivalók, kérdések
(Kiss Tímea, TKA - előadás anyaga itt>>)
12.00-12.30 Szünet
12.30-14.00 Szakmai és pénzügyi tudnivalók, kérdések
(Kiss Tímea, TKA - előadás anyaga itt>>)
14.00-14.15 Szünet
14.15-15.00 Út a sikeres pályázathoz, jó példák
(Hegedüs Beáta, Kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium - előadás anyaga itt>>)

A programváltozás jogát a kezdő és záró időpontok figyelembe vételével fenntartjuk!

 

A rendezvényen való részvétel feltétele a regisztráció, amelyet a korlátozott részvételi lehetőséget figyelembe véve fogadunk el. Kérjük, hogy legkésőbb 2018. január 28-ig regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével.

Jelentkezése elfogadásáról e-mailben visszajelzést küldünk.

Felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk.

 

Az Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek pályázattípusról további szemináriumokat is tartunk a következő helyszíneken és időpontokban (ide linkelni kellene az adott rendezvények oldalait):

Utolsó módosítás: 2018.02.01.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány