Rendezvények

2024

JÚN

19

Zártkörű rendezvény

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM - AKKREDITÁLT INTÉZMÉNYEK KÖLTSÉGVETÉS IGÉNYLŐ PÁLYÁZATA A KÖZNEVELÉSI SZEKTORBAN (KA121-SCH)

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez az Erasmus akkreditációval rendelkező köznevelési intézmények 2024-ben támogatott mobilitási projektjeinek (KA121-SCH) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

2024

JÚN

20

Zártkörű rendezvény

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – AKKREDITÁLT INTÉZMÉNYEK KÖLTSÉGVETÉS IGÉNYLŐ PÁLYÁZATA (KA121) SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTT TANULÁSI SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez a szakképzési és felnőtt tanulási szektorban Erasmus akkreditációval rendelkező intézmények 2024-ben támogatott mobilitási projektjeinek (KA121) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

2024

JÚN

24

Erasmus+ projektmenedzsment képzés

A 30 órás akkreditált képzésen résztvevők átfogó képet kapnak arról, hogyan lehet jól megtervezni és sikeresen megvalósítani az Erasmus+ projekteket a szakképzésben.

Részletek

2024

JÚN

26

Zártkörű rendezvény

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – RÖVID FUTAMIDEJŰ MOBILITÁSI PROJEKTEK (KA122) A KÖZNEVELÉSI SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez köznevelési intézmények/szervezetek 2024-ban támogatott rövid futamidejű mobilitási projektek (KA122) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

2024

JÚN

27

Zártkörű rendezvény

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – RÖVID FUTAMIDEJŰ MOBILITÁSI PROJEKTEK (KA122) A FELNŐTT TANULÁSI ÉS A SZAKKÉPZÉSI SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez felnőtt tanulási és szakképzési intézmények/szervezetek 2024-ben támogatott rövid futamidejű mobilitási projektek (KA122) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

2024

JÚL

16

Ifjúságszakmai Nyári Egyetem 2024

Mélyítsd el tudásodat az ifjúsági munka legaktuálisabb témáiban! Gyere el a Tempus Közalapítvány és a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának közös szervezésében megvalósuló Ifjúságszakmai Nyári Egyetemre!

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.