Rendezvények

2023

SZEP

26

Erasmus+ projektmenedzsment

A 30 órás akkreditált képzésen résztvevők átfogó képet kapnak arról, hogyan lehet jól megtervezni és sikeresen megvalósítani az Erasmus+ projekteket a szakképzésben.

Részletek

2023

SZEP

27

Zártkörű rendezvény

Kis léptékű partnerségi projektindító rendezvény a 2023 tavaszi pályázati körben támogatást nyert KA210-es projektek koordinátorai részére

A projektindító rendezvény keretében részletesen megtárgyaljuk a szerződéskötéssel, a megvalósítással kapcsolatos tartalmi és pénzügyi tudnivalókat, beszélünk a projektfolyamatokról, a projektmunka megszervezéséről, a külföldi látogatások lebonyolításáról, és természetesen várjuk felmerülő kérdéseiket.

Részletek

2023

SZEP

27

Zártkörű rendezvény

Felkészítő Stipendium Hungaricum licenc beszámoló elkészítésére

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága online felkészítőt tart a Stipendium Hungaricum és Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramokban résztvevő intézmények számára az SH licenc beszámolók elkészítésével kapcsolatban 2023. szeptember 27-én.

Részletek

2023

OKT

05

Zártkörű rendezvény

ESC After 2023 – hazatérő önkéntesek találkozója

A Tempus Közalapítvány ifjúsági csoportja idén is megszervezi az ESC Aftert, azaz a hazatérő önkéntesek találkozóját, ahova meghívunk minden olyan magyar fiatalt, akik az elmúlt évben fejezték be önkéntes tevékenységüket az Európai Szolidaritási Testület keretében.

Részletek

2023

OKT

05

Solidarity:ON – A részvétel ereje!

Milyen lehetőségek rejlenek közösségi összefogásokban? Hogyan hat az aktív társadalmi részvétel az egyének mentális jóllétére? És az egyének összefogása a közösség, a társadalom jóllétére? Találjuk meg együtt a választ az Európai Szolidaritási Testület ünnepségén!

Részletek

2023

OKT

09

Beszélgessünk! – fókuszban a mentális egészség

Milyen eszközökkel, módszerekkel tudod támogatni a fiatalok, ifjúsági szakemberek mentális egészségét? Hogyan tudod segíteni a saját mentális egészséged megőrzését? A beszélgetésünk fókuszában ez a kérdés áll, melyet az International Tool Fair XVII - ‘Mental Health - Minds in Motion’ című fórum jelentkezőinek, és az általuk bemutatott gyakorlatok segítségével boncolgatunk.

Részletek

2023

OKT

10

ERASMUS+ NYÍLT NAP

Az Erasmus+ program iránt érdeklődők megismerkedhetnek a pályázati lehetőségekkel, feltehetik kérdéseiket és inspiráló projektmegvalósítókkal találkozhatnak. Várjuk leendő pályázóinkat!

Részletek

2023

OKT

24

ESC Műhely 2023

Európai Szolidaritási Testület minőségi tanúsítvánnyal rendelkező szervezetként szeretnétek megújítani az önkéntesfogadás folyamatát? Csatlakozzatok háromnapos eseményünkhöz!

Részletek

2023

OKT

26

Mentor Csütörtök – Önkéntesek és a helyi közösség

Október 26-i alkalmon azt fogjuk körbejárni, hogy az önkéntesek hogyan tudnak kapcsolódni a helyi közösséghez. Hogyan lehet támogatni ezt a kapcsolódást? Milyen nehézségekkel találkozunk ennek kapcsán, és milyen megoldások, jó gyakorlatok léteznek?

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.