Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg, kérjük, kattintson ide a hírlevél online verziójáért!
Hírlevél
    
18. Nyelvparádé a Millenárison
 

 
Szeptember 8-10-ig naponta 10:00-18:00 óráig a Millenáris D épületében
színes szakmai programokkal, megújult kínálattal és rengeteg újdonsággal várja az érdeklődőket Magyarország legnagyobb, nyelvtanulási lehetőségeket felvonultató kiállítása.

Újdonság: Nyelvparádé Joker!

A kiállítók minden évben számos kedvezményt biztosítanak Neked, azonban idén csavartak még egyet a dolgon, hogy a kedvedben járjanak! Egyedülálló lehetőséget biztosítanak, hogy extra kedvezményekhez juthass, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kiváltanod a Nyelvparádé Jokert, melynek árát többszörös értékben levásárolhatod az akcióban részt vevő kiállítók standjánál. A számos kedvezmény mellett a Jokerrel olyan extrákat is igénybe vehetsz, mint a fotópályázaton való nevezés. Kattints a részletekért!

Ízelítő az idei programból:

Dalpályázat a Honeybeast és a Bagossy Brothers Company zenekarokkal

Lehet, hogy benned is elveszett egy  műfordító?  Fordíts Honeybeast vagy Bagossy Brothers Company refrént, válj híressé és irány Málta vagy Anglia! Kattints a részletekért!

 

Multikulti – avagy kultúrák találkozása - Fotópályázat a Nextfoto támogatásával

A pályázat célja, hogy fotósszemmel mutassuk meg a minket körülvevő kultúrák mindennapjait. Rengeteg féle ember mozog, szórakozik, sétál, beszélget, sportol, kulturálódik, vagy egyszerűen csak végzi a mindennapi teendőit körülöttünk. Most Te is segíthetsz, hogy jobban megismerjük őket! Küldj képet a pályázatra, mutassuk meg együtt a kulturális sokszínűséget!  Ha Te vagy a legjobb, akár haladó fotótanfolyamon vagy páros portfólió fotózáson is részt vehetsz! Kattints a részletekért!

 

Táncos Flashmob a Shrayam Dance Universe közreműködésével

A tánc közös nyelv a különböző kultúrák között. Tegyük most ezt közösségi élménnyé is egy táncos Guinnes-rekord-kísérlet keretei között! Keresd a koreográfiát a Nyelvparádé weboldalán, sajátítsd el, és kapcsolódj be Te is a hatalmas táncos élménybe!  Kattints a részletekért!

 

Módszertani konferencia nyelvtanároknak

Szeptember 8-án a szervezők várnak minden újdonságokra nyitott nyelvtanárt a 21. századi készségek és a nyelvtanulás című módszertani konferencián. A szórakoztató, informatív és gyakorlati-fókuszú előadásokat a szakma legjelesebb képviselői tartják. Kattints a részletekért!

 
Tovább »

Tempus Közalapítvány
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
Infóvonal: (1) 237 1320
Telefon: (1) 237 1300
E-mail: info@tpf.hu
www.tka.hu

Minden jog fenntartva © Tempus Közalapítvány, 2019

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.
Ha egy ismerőse küldte el Önnek hírlevelünket, itt iratkozhat fel.

A leiratkozáshoz kérjük, kattintson az alábbi gombra:

Leiratkozás