Rendezvények

2021

JÚN

22

IV. Felsőoktatási műhelykonferencia

A Tempus Közalapítvány felsőoktatási műhelykonferenciát szervez a felsőoktatás nemzetközi népszerűsítésében aktív szerepet vállaló szakdiplomaták, valamint a felsőoktatási intézmények nemzetközi területen dolgozó munkatársai számára. A konferencia során szeretnénk hangsúlyt fektetni a külképviseletek, a felsőoktatási intézmények és a Tempus Közalapítvány közötti együttműködésre és tapasztalatcserére, valamint a 2021-as év során felmerülő új kihívásokra és változásokra.

Részletek

2021

JÚN

02

Zártkörű rendezvény

Beszámoló webinárium a 2020. tavaszi pályázati fordulóban támogatást nyert Erasmus+ stratégiai partnerségi projektek részére

A Tempus Közalapítvány ezúton meghívja Önt a 2020 tavaszi pályázati fordulóban támogatást nyert Erasmus+ KA2 stratégiai partnerségi projektek (KA201, KA202, KA203 és KA204) koordinátorai számára szervezett online webináriumára. Az esemény kettős célja, hogy a projektek képviselői segítséget kapjanak a projekt futamideje alatt kötelezően benyújtandó beszámolók elkészítésével és benyújtásával, illetve a projektek menedzselésével, az esetleg felmerült nehézségek megoldásával kapcsolatban.

Részletek

2021

MÁJ

05

3-at egy csapásra - Stratégiai tervezés műhelymunka ifjúsági szervezeteknek

Az Erasmus-akkreditáció az ifjúság területén lehetőséget nyújt a szervezeteknek rendszeres mobilitási tevékenységek megvalósítására. A projektben résztvevők a Nemzeti Iroda munkatársainak segítségével megismerkedhetnek a kapcsolódó tudnivalókkal, emellett a műhelymunkán lehetőség lesz az akkreditációs folyamatra való felkészülésre más szervezetek képviselőivel közösen gondolkodva.

Részletek

2021

ÁPR

23

Zártkörű rendezvény

CEEPUS információs webinárium

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda információs webináriumot szervez a CEEPUS program 2021/2022-es tanévben történő sikeres intézményi megvalósításának elősegítése érdekében. A webináriumon való részvétel különösen ajánlott az új hálózati és intézményi koordinátorok számára, de szeretettel várjuk mindazon hálózati és intézményi koordinátorokat, akik a 2021/2022-es tanévben nyertes vagy tartaléklistás hálózatokban érdekeltek.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.