Rendezvények

2021

ÁPR

14

Zártkörű rendezvény

Pályázatíró webinárium akkreditált szervezetek költségvetés igényléséhez (KA121), szakképzési, köznevelési és felnőtt tanulási szektorokban

Az Erasmus akkreditációra sikeresen pályázók az akkreditáció érvényességi ideje alatt saját szektorukban egyszerűsített módon juthatnak a KA1 pályázati kategórián belüli pénzügyi támogatáshoz. A pályázatíró webináriumon a költségvetés igényléséről tájékozódhatnak.

Részletek

2021

ÁPR

13

Zártkörű rendezvény

Így adj elő! Prezentációtecnikai előadás Erasmus+ Alumniknak

Volt Erasmus+ ösztöndíjasként biztosan Te is megtapasztaltad már, hogy mennyi szakmai és személyes fejlődési lehetőséget nyújt egy külföldön eltöltött félév. Most, hazatérésed után pedig segítünk, hogy tovább profitálj az Erasmusos élményeidből, és szakképzett előadókat hallgathass meg! Merülj el az online és offline prezentációk rejtelmeiben! Jelentkezz az Erasmus+ Alumniknak szóló ingyenes kommunikációs előadásunkra!

Részletek

2021

MÁR

30

Intézményi információs nap

A Tempus Közalapítvány Study in Hungary Igazgatósága A Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2021/2022-es tanévére való felkészülés II. címmel intézményi információs napot szervez 2021. március 30-án. Az esemény célja aktuális információk megosztása a két ösztöndíjprogram kapcsán, illetve a felmerülő intézményi kérdések megválaszolása.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.