Rendezvény | Felsőoktatás

A program 10 éves fennállására szervezett eseménysorozat hivatalos zárórendezvényére várják a felsőoktatási oktatókat és vezetőket, valamint a nemzetköziesedés területével foglalkozó munkatársakat.

Rendezvény | Felsőoktatás

A Tempus Közalapítvány hét magyar felsőoktatási intézménnyel vesz részt a 75. NAFSA vásáron, a világ egyik legnagyobb nemzetközi oktatási rendezvényén. A kiállítással egybekötött konferencia május 28-31. között lesz New Orleansban, idei tematikája a „Rugalmasság. Megújulás. Közösség.” hívószavakra épül.

Hír | Felsőoktatás

Immáron harmadik alkalommal rendeztek műhelytalálkozót a Stipendium Hungaricum és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram intézményi koordinátorai számára. Az idei fórum különlegessége, hogy az általános tapasztalatcserén túl a Stipendium Hungaricum licenc megújítási pályázathoz kívánt segítséget nyújtani.

Pályázat | Felsőoktatás

Az Erasmus Mundus egy kiválósági program, amely a legtehetségesebb hallgatókat célozza meg világszerte, ösztöndíjat kínálva a külföldön töltött tanulmányi időszakokra.

Hír | Sport, Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Tájékoztatjuk tisztelt pályázóinkat és az érdeklődőket, hogy ügyfélszolgálataink az ünnepre való tekintettel, 2024.05.01-én nem lesznek elérhetőek.