Hír | Felsőoktatás, Önkormányzatok, Felnőtt tanulás, Ifjúság, Szakképzés, Köznevelés, Civil szervezet, EU

Tájékoztatjuk Önöket, hogy május 27-től 29-ig, hétfőtől szerdáig a Tempus Közalapítvány általános ügyfélszolgálata a közvetlen telefonszámon nem érhető el.

Pályázóink hírei | Köznevelés

A XIII. Kerületi Vizafogó Általános Iskola projekt csapata szeretettel meghívja az Ahány nyelv, annyi ember című Erasmus+ KA1 projektjének záróeseményére azokat a pedagógusokat, akik szívesen részt vennének módszertani bemutatón nem csak nyelvtanároknak.

2019.04.30.

Rendezvény | EU

Idén május 12-én, vasárnap rendezik meg az Európa-napot Budapesten a Szabadság téren, ahol egész nap színes programok, információs standok és koncertek várják az érdeklődőket.

Pályázóink hírei | Felsőoktatás, Ifjúság, Szakképzés, Köznevelés

A Trebag Kft. konferenciát szervez május 17-én, ahol bemutatja az Erasmus+ programban megvalósuló iGEN projektet, melynek célja, hogy segítsen a fiatalok szervezeten belüli szocializációjában.

Eurodesk | Ifjúság

Magyarországon közel 60 programra várják a fiatalokat összesen 33 településen az Európai Ifjúsági Héten, amely április 29. és május 5. között zajlik Európa-szerte.

Rendezvény | Felsőoktatás, Felnőtt tanulás, Ifjúság, Szakképzés, Köznevelés

Hogyan használhatóak a gyakorlatban az oktatás, a képzés és az ifjúsági munka során az Erasmus+ projektek eredményei? Milyen pedagógiai, módszertani újítások tehetik sikeresebbé az oktatás-képzés és ifjúság területén működő intézményeket?

Nemzetköziesítés | Felsőoktatás

Az elmúlt évek során egyre intenzívebbé vált a magyar felsőoktatás Study in Hungary brand által fémjelzett nemzetközi promóciója. A világ legkülönbözőbb pontjain találkozhatnak az érdeklődők a magyar nemzeti standdal.

Hír | Szakképzés, EU

2019. október 14-18. között rendezik meg a szakképzés európai hetét Helsinkiben. Az Európai Szakképzési Hét célja, hogy vonzóbbá tegye a szakoktatás és szakképzés világát. Az esemény többek között lehetőséget ad a tapasztalatcserére, jó gyakorlatok megosztására, valamint az intézmények közötti együttműködési lehetőségek kiaknázásra.