Pályázat | Felsőoktatás

Az Azerbajdzsáni Köztársaság az államközi ösztöndíjprogram keretein belül 10 ösztöndíjas helyet biztosít magyar állampolgárok számára alap-, mester-és doktori képzésre azerbajdzsáni felsőoktatási intézményekben a 2021/2022-es tanévre.

Partner hír | 2021.06.07.

Pályázat | Felsőoktatás

A Szerb Nagykövetség a 2021/2022-es tanévre 10 magyar hallgatónak ajánl ösztöndíjas lehetőséget szerbiai felsőoktatási tanulmányok folytatására.

Hír | Felsőoktatás

Az Alliances for Innovation célja, hogy az európai felsőoktatási intézmények között szorosabbra fűzze az együttműködést, megkönnyítse az információáramlást, szakmai oktatást és tréningeket biztosítson, valamint a társadalmi-gazdasági közösséget kiszélesítse, és kutatási lehetőségeket teremtsen. A zöld és a digitális megoldások kerülnek fókuszba az idei évtől.

Hír | Felsőoktatás

Az UniLife felületein felsőoktatási hírek és információk mellett olyan szórakoztató tartalmak is megtalálhatóak, amelyek könnyed formában edukálják az oldalra látogató fiatalokat, sőt a pályaválasztásban is segítségükre lesznek.

Hír | Felsőoktatás

Az Erasmus+ program eddig is kiemelten támogatta a nehezebb körülmények között élő vagy tartósan beteg pályázókat. A 2021-ben induló programszakasz újításainak köszönhetően azonban még szélesebb kör számára válik elérhetővé a külföldi ösztöndíjas időszak.

Pályázat | Felsőoktatás

A Külgazdasági és Külügyminisztérium pályázatot hirdet lektori és vendégtanári ösztöndíjas jogviszony betöltésére. A pályázat célja, hogy segítse a magyar nyelv és kultúra megismertetését, oktatását és terjesztését külföldi felsőoktatási intézményekben, magyar intézetekben, valamint hogy támogassa a hungarológiai kutatási és oktatási tevékenységben való részvételt.